Bronnen voor het besturingssysteem voorbehouden

Wanneer Kaspersky Small Office Security werkt samen met enkele andere programma's op het volledige scherm, kunnen de volgende problemen optreden:

Als u de instellingen van Kaspersky Small Office Security niet handmatig wilt wijzigen telkens als u overschakelt naar de modus Volledig scherm, kunt u Werkmodus gebruiken. Als Werkmodus wordt gebruikt en u bent momenteel aan het werken een programma in de modus Volledig scherm, voert Kaspersky Small Office Security geen scan- of updatetaken uit en toont het geen meldingen.

Werkmodus inschakelen:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik De knop Instellingen onder in het hoofdvenster.

Dit opent het venster Instellingen.

3. Ga nar Prestatie-instellingenPC-optimalisatie.
  4. Schakel het selectievakje Werkmodus in.

Zolang de Werkmodus of de Niet storen-modus is ingeschakeld, ziet u ook geen meldingen van Kaspersky VPN Secure Connection en Kaspersky Password Manager geïnstalleerd op hetzelfde apparaat.